Huidige opdrachtgever

Sinds april 2015 werkzaam als java developer bij de belastingdienst in Apeldoorn. Hier ben ik lid van een veelzijdig scrumteam welke ingezet wordt in diverse projecten op de afdeling van Toezicht. Vanwege de vele projecten en werkzaamheden van nieuwe en bestaande applicaties zijn de werkzaamheden zeer divers en daardoor zeer interessant. Het werken met leuke collega's, verschillende techieken zoals WebServices, Wicket, JPA, Hibernate, IBM Pure System, WebSphere, Maven, Git maken deze opdacht tot een zeer uitdagende en leerzame opdracht.


Een aantal voorgaande opdrachtgevers

Het uitvoeren van kleine fixes en uitbreidingen op bestaande applicatie. Daarnaast heb ik een vragenlijst module ontworpen en ontwikkeld waarbij vragenlijsten en validatie in de database opgeslagen is waardoor toekomstige vragenlijsten makkelijk toe te voegen zijn. Verder bestonden mijn werkzaamheden uit adviseren en maken van look & feel aanpassingen voor een moderne en dynamische uitstraling van de applicatie.


Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en look & feel van een web based online banking applicatie en applicatie onderdeel om cybercrime tegen te gaan. Front-end en een moderne, snelle en interactieve user interface stond hierbij centraal. Advies bij ontwerpen van nieuwe functionaliteiten. Ontwikkelen van nieuwe portlets en HTML ontwerpen omzetten naar portlets, koppelingen naar back-end, uitbreiden en onderhouden van portal themes.


Bij deze klant ben ik begonnen voor het ontwikkelen van een online kredietinformatie rapportage portal (redesign van bestaande applicatie) maar later ingestapt in nieuwe projecten zoals het ontwikkelen van een webshop en portaal waar bedrijven hun eigen bedrijfsgegevens en financiƫle gegevens kunnen updaten. Mede door de online kredietinformatie rapportage portal kunnen klanten van Graydon online bedrijfsgegevens zoeken, krediet en kredietwaardigheidsinformatie opvragen over bedrijven.


Ontwikkelen van een portal en client applicatie voor het verwerken en monitoren van CLIEOP03 massa betalingen van de gebruiker naar de rabobank. Bestanden werden vanaf de gebruiker (clientsite) ingeladen en gecontroleerd. Daarna worden de bestanden digitaal getekend en verstuurd naar de bank. Door in te loggen op de WebSphere portal applicatie kan dit door een andere gebruiken gevalideerd worden en nogmaals digitaal getekend ter bevestiging. Hierna worden de bestanden aangeboden aan Interpay voor verwerking.


Voor een complete en uitgebreide lijst met opdrachtgevers en informatie over de projecten kan ik u verwijzen naar mijn CV of LinkedIn Profiel.

» Bekijk de CV van Dustin Vogel online.
» LinkedIn Profiel van Dustin Vogel